نظارت ویژه بر تولید و توزیع لبنیات سنتی در فارس
تولید لبنیات چه سنتی باشد چه صنعتی باید مطابق با استانداردهای بهداشتی باشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، استاندار فارس در چهلمین جلسه شورای گفتگوی دولت با بخش خصوصی با بیان این مطلب تاکید کرد
تولید لبنیات چه سنتی باشد چه صنعتی باید مطابق با استانداردهای بهداشتی باشد و اگر لبنیات سنتی عرضه شده در بازار در
مراکز زیر زمینی تولید می شود لازم است با
تولیدکننده و توزیع کنندگان برخورد شود.
وی با اشاره به اینکه لازم است آموزشهای لازم به عشایر و روستایان که تولیدمحصولات لبنی سنتی را انجام می دهند داده شود افزود: مشکل عرضه غیربهداشتی بیشتر به مراکزی بر می گردد که در شهرکهای صنعتی و مراکز زیر زمینی مبادرت به تولید و عرضه این محصولات در قالب سنتی می کنند که باعث به خطر افتادن جان مردم می شود.
وی افزود مردم به لبنیات سنتی به خاطر طعم و مزه آن علاقه ویژهای دارند و تولیدکنندگان صنعتی لازم است با توجه به ضائقه مردم و خواسته مردم همان محصولات را با همان مزه مورد علاقه مردم با رعایت موارد بهداشتی تولید کنند تا تولیدکنندگان غیربهداشتی و غیرمجاز لبنیات سنتی نتوانند سلامت مردم را به خطر بیندازند.
وی افزود: با توجه به فعالیت صدها مرکز توزیع لبنیات سنتی باید با مراکز غیرمجاز و بدون مجوز و غیربهداشتی برخورد کرد و برای این منظور لازم است کارگروه ویژهای برای این موضوع با شرکت بخش خصوصی، اداره استاندارد، سازمان جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت معدن و تجارت تشکیل شود و تصمیمات اصلی در این خصوص در آن کارگروه گرفته شود.