پخش زنده
امروز: -
شیرهای فلهای دارای میکروبهای بیماری زایی هستند که حتی از راه پوست انسان نیز قابل جذب است و میتوانند باعث ایجاد بیماری شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، درخصوص تفاوت شیرهای سنتی و پاستوریزه، گفت: در فرآیند جوشاندن شیر فله در منزل ممکن است حرارت به صورت یکسان به تمام اجزای شیر نرسد، در این حالت میکروبها در سطح شیر میتوانند زنده باقی بمانند و برای مصرف کننده ایجاد مشکل کنند.
لیلا محبی ادامه داد: جوشاندن مستقیم و طولانی شیر مقداری از ارزش غذایی شیر را میکاهد و بخش عمدهای از مواد مفید شیر از جمله پروتئینها به ته ظرف چسبیده و از دسترس مصرف کنندگان خارج میشود.
وی گفت: در تولید شیر پاستوریزه در کارخانه در مدت زمان خیلی کوتاه و در دمای ثابت، حرارت به صورت یکسان به تمام نقاط شیر میرسد.