میوه فندق در زمینهای ییلاقی دهستانهای دو هزار و سه هزار بخش خرم آباد شهرستان تنکابن کشت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با بیان اینکه ۲۸۰ هکتار زمین کشاورزی مستعد کوهستانی کشت فندق در این شهرستان وجود دارد پیش بینی کرد: امسال بیش از ۲۸۰ تن از این میوه با متوسط عملکرد یک تن در هکتار، برداشت خواهد شد.
ابراهیم کاویانی با اشاره به اینکه میوه فندق گرم و خشک است افزود: این محصول دارای مقدار کمی مواد نشاستهای، مواد معدنی زیادی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، منیزیوم، سدیم و آهن بوده و برای بیمارران دیابتی، غذای مناسبی به شمار میرود.