مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۲۱ هزار تن فندق از باغهای گیلان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ، منوچهر پارسا فر با اشاره به اینکه 19 هزار و 23 هکتار از باغ های گیلان به کشت این محصول اختصاص دارد گفت : پیش بینی می شود امسال 21 هزار تن فندق به ارزش 12 هزار و 600 میلیارد ریال از باغ های گیلان برداشت شود.
وی با بیان اینکه با برداشت 70 درصدی باغ های فندق، 14 هزار و 700 تن فندق از درخت چیده شده، گفت: باغداران تاکنون 8 هزار و800 میلیارد ریال درآمد عایدشان شده است. گیلان 59 هزار و50 خانوار دارد که فندق کاری، شغل شان است
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان گفت: ۸۵ درصد فندق ایران در شهرستان های رودسر، املش، سیاهکل، رودبار، تالش و آستارا تولید می شود.
منوچهر پارسا فر افزود : برداشت فندق از نیمه مرداد آغاز و تا پایان مهر ادامه دارد. فندق پروتئین ، کلسیم ، فسفر و پتاسیم دارد و مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی مفید است.