برداشت فندق از بیش از 12 هزار هکتار از باغ های گیلان امروز آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : برداشت فندق از 12 هزار و 888 هکتار از باغ های پایین دست اشکورات رودسر آغاز شد و به زودی در سایر شهرستان های استان نیز برداشت این محصول شروع می شود. علی درجانی افزود : پیش بینی می شود امسال 59 هزار و50 خانوار گیلانی تا پایان شهریور بیش از 21 هزار تن فندق برداشت کنند.
وی با بیان اینکه 85 درصد فندق ایران در گیلان تولید می شود ، اضافه کرد: شهرستان های رودسر ، املش ، سیاهکل ، رودبار ، تالش و آستارا مهمترین شهرستان های تولید کننده این محصول در گیلان هستند. رودسر با داشتن بیش از 68 درصد باغ های فندق گیلان و تولید سالانه بیش از 18 هزار تن معادل 79 درصد تولید این محصول ، مقام نخست تولید فندق را در گیلان دارد.
فندق سرشار از پروتئین ، چربی مفید ، کلسیم ، فسفر و پتاسیم است و متخصاصان تغذیه مصرف آن برای تقویت حافظه و درمان بیماریهای گوارشی توصیه می کنند.