افزایش 35 درصدی برداشت فندق در استان مرکزی + فیلم
برداشت فندق از باغهای دلیجان استان مرکزی ، 35 درصد افزایش داشته است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دلیجان گفت : پارسال 12 تن فندق از باغ های این شهرستان برداشت شد که این رقم امسال به 16 تن افزایش یافته است .
ارشدی ، سطح زیر کشت این محصول باغی را 27 هکتار عنوان کرد و افزود : 26 هکتار از این باغ ها بارور و یک هکتار آن غیر بارور است.
به گفته ویِ ، بیشترین رقم کشت شده فندق در این شهرستان ، پشمینه و گردویی است که شرایط مساعد اقلیمی منطقه موجب افزایش تولید فندق در این شهرستان شده است.
وی با بیان اینکه ، شهرستان دلیجان تنها تولید کننده انبوه فندق در استان مرکزی است افزود : 80 درصد از محصول مازاد بر مصرف به شهرستان های همجوار ارسال می شود.
محصول فندق تولیدی به لحاظ مصرف حداقل کودها و سموم شیمیایی جزء محصولات ارگانیک محسوب می شود.
باغ های فندق دلیجان در روستاهای دهستان جاسب واقع است.