• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۰۱۹۷
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۹
بین الملل » تحلیلی
نشریه هیل

انتقاد ۶۹ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد اقتصادی ترامپ

براساس نتایج آخرین نظر سنجی، دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند اقتصاد این کشور در مسیر نادرستی قرار گرفته است

انتقاد ۶۹ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد اقتصادی ترامپبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, به نوشته نشریه هیل ، بدبینی آمریکایی ها درباره وضعیت اقتصادی کشورشان در ماه مه افزایش یافته است و بیشتر آنها می گویند که انتظار بروز رکود اقتصادی را دارند که دست کم تا پایان سال ادامه خواهد یافت.

-دو سوم آمریکایی‌ها می‌گویند اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد
نشریه آمریکایی هیل در مطلبی در پایگاه اینترنتی خود با عنوان " دو سوم آمریکایی‌ها می‌گویند اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد" نوشت، نتایج جدیدترین نظرسنجی موسسه هریس – هاروارد کاپس نشان می‌دهد ۶۵ درصد پرسش شوندگان آمریکایی بر این باورند که اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد و ۲۷ درصد هم می‌گویند اقتصاد آمریکا در مسیر درستی حرکت می‌کند.
نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد شمار آمریکایی‌هایی که بر این باورند اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد و منجر به نتایج بد و ناخوشایند خواهد شد، نسبت به نظرسنجی مشابهی که تنها یک ماه قبل صورت گرفت، افزایش یافته است.

در نظرسنجی قبلی ۵۸ درصد پرسش شوندگان آمریکایی گفتند که به نظر آن‌ها اقتصاد آمریکا در مسیر نادرستی قرار دارد و ۳۲ درصد نظر مخالف داشتند.
 
-افزایش انتقادات از شرایط اقتصادی آمریکا
در ماه ژانویه گذشته و پیش از شیوع ویروس کرونا در سراسر آمریکا که منجر به تعطیلی فعالیت‌های اقتصادی در این کشور شد؛ نتایج یک نظرسنجی مشابه نشان داد که ۵۱ درصد از پرسش شوندگان بر این باور بودند که اقتصاد کشورشان در مسیر درستی حرکت می‌کند که منجر به نتایج موفقیت آمیز خواهد شد و تنها ۳۶ درصد می‌گفتند اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد.
نتایج این نظرسنجی جدید همچنین نشان می‌دهد، هشت درصد پرسش شوندگان دموکرات آمریکا گفتند اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی قرار دارد و ۶۸ درصد از پرسش شوندگان مستقل هم نظر مشابه داشتند.
و، اما پرسش شوندگان جمهوریخواه در این خصوص نظرات متفاوتی دارند؛ ۴۳ درصد آن‌ها می‌گویند که اقتصاد کشورشان در مسیر نادرستی در حرکت است که نتایج مثبت و موفقیت آمیز نخواهد داشت و ۴۴ درصد نیز نظر کاملا مخالف داشتند.
 
-۶۹ درصد آمریکایی‌ها معتقدند عملکرد دولت ضعیف است
در این نظرسنجی، اکثریت قابل توجهی از پرسش شوندگان آمریکایی – ۶۹ درصد- نیز وضعیت اقتصاد کشورشان را " ضعیف " دانستند که از این آمار ۵۸ درصد را جمهوریخواهان آمریکایی تشکیل می‌دهند.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد، ۵۵ درصد پرسش شوندگان آمریکایی می‌گویند آن‌ها انتظار دارند که کشورشان از هم اکنون وارد ورطه رکورد اقتصادی شش ماهه شود.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد، ۵۵ درصد پرسش شوندگان آمریکایی می‌گویند آن‌ها انتظار دارند که کشورشان از هم اکنون وارد ورطه رکورد اقتصادی شش ماهه شود.

مارک پن رئیس موسسه هریس- هاروارد کپس در این خصوص گفت: «تغییر فاحش نظر آمریکایی‌ها از خوشبینی به بدبینی گسترده درباره وضعیت اقتصادی کشور ادامه یافته است و شیوع کرونا و وضع اقتصادی آمریکا در واقع دو مسئله اصلی است که مردم با آن روبرو هستند.»
 
-افزایش بدبینی آمریکایی ها به آینده
به دنبال تعطیلی کسب و کار‌ها و فعالیت‌های اقتصادی در آمریکا به دلیل شیوع جهانی کرونا؛ این کشور ماه آوریل با ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار کاهش فرصت شغلی مواجه شد و نرخ بیکاری آن نیز بیش از ۱۰ واحد افزایش یافت و از چهار و چهار دهم درصد در ماه مارس به ۱۴ و هفت دهم درصد در ماه آوریل رسید.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مشتاقانه درصدد بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی کشورش است، اما این تصمیم تا حد زیادی ازسوی فرمانداران صورت می‌گیرد که در بسیاری از موارد، آن‌ها رویکرد محتاطانه تری را در پیش گرفتند تا اطمینان یابند وضعیت شیوع کرونا در آمریکا بدتر نشود.
این نظرسنجی ۱۳ و ۱۴ ماه مه – ۲۴ و ۲۵ اردیبهشت ماه- با پرسش از یک هزار و ۸۵۴ آمریکایی به صورت برخط - آنلاین – صورت گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
مانور درشهربابک
بسته خبر‌های کوتاه ۲۶ آذر در یک نگاه
کشف ۴ دستگاه ماینر در شهرستان آستانه اشرفیه
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر مدیریت بازار در آستانه شب یلدا
استاندار هرمزگان: همه برای موج سوم بارندگی‌ها آمادگی داشته باشند
برف، شبانه به ایلام آمد
طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا در استان البرز
تجلیل از دو دانش آموز و یک معلم پژوهشگر برتر استان کرمان
مادران امروز، ستون استوار خانواده و مدافعان میهن و ولایتند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۶ آذر
دریادار ایرانی: هر تهدیدی را با قدرت پاسخ خواهیم داد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)