پخش زنده
امروز: -
میلیونها آمریکایی مجبور خواهند بود ماهها و شاید هم سالها با مشکلات مالی، تنگدستی و گرسنگی کنار بیایند و خودشان را با شرایط وفق بدهند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از بی بی سی، آمریکا را سرزمین نابرابریها و گرفتار با شرایط به شدت دشوار میشناسند و این وضع در هیچ دوره دیگری در مقایسه با هم اکنون که همه گیری ویروس کرونا در این کشور گسترش یافته، مشهود و آشکار نبوده است.
با افزایش میزان بیکاری در آمریکا صفهایی که روبروی مراکز خیریهی توزیع غذای رایگان تشکیل میشود، طولانی و طولانیتر خواهد شد.
در یکی از این مراکز خیریه در بروکلین، هر کدام از افرادی که برای دریافت غذای مجانی صف کشیده اند، داستانی غم انگیز دربارهی زیر و رو شدن زندگی شان برای گفتن دارند. دنیس، شهروندی است که پیش از گسترش همه گیری ویروس کرونا در بوفهی دانشگاهی محلی کار میکرده، اما او هم اکنون برای سیر کردن شکم خود در صف دریافت غذای مجانی ایستاده است. درخواست او برای دریافت بیمهی بیکاری همچون بسیاری دیگر از مردم آمریکا در هالهای از ابهام قرار دارد.
دنیس گفت: «برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردم، اما هر بار پیگیری میکنم میگویند درخواست شما در دست پیگیری قرار دارد در نهایت هیچ پولی به حسابم واریز نمیشود.»
داوطلبانی که در مراکز خیریهی غذای مجانی کار میکنند هر چه به کارشان شتاب میدهند باز هم از پس این همه مراجعه کننده بر نمیآیند. تنها در شهر نیویورک بیش از یک میلیون نفر برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کرده اند. یکی از پرآسیبترین پیامدهای بیکاری گسترده در آمریکا افزایش هفت برابری افرادی است که در سیرکردن شکم خود و خانواده هاشان درمانده شده اند.
این وضع تنها در شهر نیویورک حاکم نیست؛ در سراسر کشور از هاوایی گرفته تا ویرجینیا و بسیاری از مکانهایی که بین این دو ایالت قرار دارند صفهای بسیار طولانی از مردمی را میتوان مشاهده کرد که منتظر دریافت غذای مجانی هستند. در این میان کودکان و نوجوانان نیز از این وضع بی بهره نمانده اند. ماه گذشته، از هر پنج خانوار یک خانواده که کودک زیر ۱۲ سال داشت مطمئن نبود وعدهی غذایی روزانهی خود را چگونه و از کجا تهیه کند.
لورن باوئر از کارشناسان موسسهی بروکینگز میگوید: «مادرانی که در این بررسی میدانی شرکت کردند به سختی میتوانستند بپذیرند که از این پس نمیتوانند شکم فرزندان خود را سیر کنند. از این رو فکر میکنیم کودکانی باشند که سر گرسنه زمین میگذارند و غذاهایی هم که میخورند به اندازه کافی مغذی نیست و سیر هم نمیشوند.»
علاوه بر شدت گرفتن احتمال ابتلا به بیماری، میلیونها آمریکایی مجبور خواهند بود ماهها و شاید هم سالها با مشکلات مالی، تنگدستی و گرسنگی کنار بیایند و خودشان را با شرایط وفق بدهند.
میلیونها نفر در سراسر دنیا همچنان دارند به علت پیامدهای ناگوار اقتصادی همه گیری ویروس کرونا شغل شان را از دست میدهند. امروز آمار و ارقام خیره کنندهای از وضع بیکاری در انگلیس منتشر شد. تنها در ماه آوریل، بیش از دو میلیون و صد هزار نفر در این کشور برای دریافت بیمه بیکاری ثبت نام کردند. اوضاع بازار کار در انگلیس قطعا رو به وخامت خواهد گذاشت همچنانکه تنها در هشت هفتهی گذشته بیش از ۳۶ میلیون نفر در آمریکا شغل شان را از دست داده اند. رئیس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، جروم پاول هشدار داده نرخ بیکاری در این کشور به بیش از ۲۵ درصد هم افزایش خواهد یافت.