فطیر سوغات شیرین اراک است که روزانه ۳۰ هزار کیلو از این نان سنتی در فطیرپزیها تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ نان سنتی فطیر از گذشته و در آستانه نوروز توسط خانوادهها اراکی طبخ میشد که کیفیت و طعم این محصول آن را به تولید و خوراک روزانه تبدیل کرده است به طوری که اکنون در حدود ۳۰۰ واحد تولیدی فطیر کار طبخ و عرضه آن را برعهده دارند.
کثرت واحدهای تولیدی و کیفیت این نان سنتی زمینهای برای ثبت آن به اسم اراک در سازمان میراث فرهنگی کشور شده است.
آرد، شکر، تخم مرغ، زردچوبه و کنجد از مواد اصلی پخت فطیر است و به دلیل استفاده نکردن از جوش شیرین ماندگاری آن افزایش مییابد.
استفاده از فطیر به عنوان سوغات اراک از دیرباز به خصوص در نوروز مرسوم بوده است.