پخش زنده
امروز: -
فطیر یا فتیر؛ نان سنتی شیرین اراک است که این روزها یکی از مهمترین خوراکیهای سفره افطار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ فطیر نوعی نان محلی است که در شهرهای مرکزی به فراخور منطقه و دست پخت طبخ کنندگانش دارای طعم و شکل خاصی است که اینها فتیر اراک کلوچه یا نانی متمایز از سایر شهرها شده است.
میگویند این نان با مواد اولیه سالم از جمله آرد، شکر، روغن، تخم مرغ و شیر طبخ میشود که البته قبل از پخت خمیر آن، برای ساعتها آماده و " ور " میآید تا علاوه بر طعم بهتر ماندگاری بیشتری داشته باشد.
فطیرپزی در اراک رونق دارد و این روزها به واسطه مسافران نوروزی و سفره افطار تنور گرمی دارند.