تربچه یکی از انواع سبزیهای ریشهای است که در شکلهای مختلف و به رنگهای قرمز، سفید، بنفش و سیاه وجود دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، تربچه قرمز یکی از سالمترین سبزیهایی است که نادیده گرفته میشود.
این سبزی شگفت انگیز سرشار از مواد مغذی است که به سلامتی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای را کاهش میدهد.
سولفورافان موجود در تربچه قرمز میتواند با جلوگیری از تخریب غضروفها برای پیشگیری و درمان آرتروز مفید باشد، پس مصرف به اندازه آن نباید فراموش شود.
تربچه قرمز حاوی موادی است که باعث افزایش دفع اگزالات کلسیم از طریق ادرار شده و به این ترتیب احتمال تجمع مواد معدنی در مجاری ادراری و تشکیل سنگ کلیه را کاهش میدهد.
تربچه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین C است که به کاهش رادیکالهای آزاد در بدن کمک کرده و باعث جلوگیری از آسیبهای سلولی ناشی از پیری، شیوه زندگی ناسالم و سموم محیطی میشود.
تربچه را به صورت خام به عنوان سبزی خوردن و یا برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سس سالاد، ساندویچ و ترشی استفاده میکنند.
همچنین برگهای تربچه را به صورت خام میتوان به عنوان سبزی خوردن یا برای تهیه سالاد به کار برد.