در یکماهه اخیر در بیش از ۱۱۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی فریدن پیاز کشت شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی فریدن با اشاره به اینکه کشت پیاز هر سال از اواخر اسفند آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد گفت: پیش بینی میشود تا پایان فصل کشت این میزان به ۱۸۰۰ هکتار برسد.
حسن احمدی شاپورآبادی با بیان اینکه برای کاشت هر هکتار پیاز تقریبا ۷۰ کارگر نیاز است افزود: در این دو ماه بیش از ۱۲۰ هزار نفر روز کارگر در شهرستان مشغول به کار میشوند.
وی گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر روز آن کارگر فصلی و از خارج از منطقه، وارد شهرستان میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن متوسط برداشت پیاز شهرستان را ۷۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: پارسال از ۲ هزار هکتار زمین کشاورزی شهرستان، بیش از ۱۴۰ هزار تن پیاز برداشت و به بازار عرضه شد.