با هدف عرضه تدریجی و تزریق مناسب
ذخیرهسازی بخشی از محصول پیاز در قطب تولید این محصول در کشور
ذخیرهسازی بخشی از محصول پیاز در استان اصفهان با هدف عرضه تدریجی و تزریق مناسب در ماههای آینده است.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: بررسی موضوع احتکار پیاز در شرایط موجود در اصفهان نیاز به تصمیمگیری ستاد تنظیم بازار کشور و استان دارد و در زمان حاضر فراوانی این محصول در بازار مشکل خاصی ندارد.
فرهاد حاجیمرادی با تأکید بر اینکه اصفهان، تولید کننده عمده پیاز در کشور است و رتبه نخست را در این زمینه دارد، افزود: پیاز جیرفت از دی به بازار میآید و تا آن زمان نیاز است که بخشی از محصولات پیاز اصفهان ذخیرهسازی شود تا بتوان نیاز مردم را پاسخ داد.
حاجی مرادی تصریح کرد: اگر همه محصول پیاز اصفهان در زمان حاضر به بازار تزریق شود ممکن است تا دو ماه آینده با کمبود آن و افزایش قیمت بیشتری مواجه شد.
سطح زیر کشت پیاز در کشور حدود ۲۹ هزار هکتار است که از این میزان پنج هزار هکتار با تولید سالیانه بیش از ۳۵۰ هزار تُن در استان اصفهان واقع است.
میزان مصرف پیاز کشور نیز حدود یک میلیون تُن است و ۵۰۰ هزار تُن هم سطح اطمینان تولیداست.