آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تیران
برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی تیران آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران با اشاره به برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دو هزار متر مربعی این واحد دانشگاهی گفت: برداشت گُل زعفران در شهرستان تیران از آبان آغاز میشود و تا یک ماه ادامه دارد و با توجه به شرایط آبوهوا و خاک، محصول زعفران شهرستان تیران و کرون از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
فرهاد مصرینژاد با بیان اینکه بازدهی اقتصادی عملکرد گلدهی زعفران از سال دوم کشت پیاز آن آغاز و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد گفت: بعد از پنج سال امکان فروش پیاز زعفران فراهم میشود.
وی با اشاره به اینکه گیاه زعفران ازجمله گیاهانی است که مقابل کمآبی مقاوم و در طول رشد به چهار بار آبیاری نیاز دارد گفت: زعفران خاصیت ضدسرطان و افسردگی، آرامبخش، نشاطآور، کاهش چربی و کلسترول خون، پیشگیری از بیماریهای قلبی دارد و از آن برای درمان کمخونی، معده درد، آسم، بیماریهای پوستی استفاده میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران گفت: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان تیران و کرون ۹۰ هکتار و عملکرد آن بهطور متوسط پنج کیلوگرم در هکتار است.