برداشت ۱۶ هزار تن پیاز از مزارع چادگان
امسال بیش از ۱۶ هزار تن پیاز از اراضی شهرستان چادگان در استان اصفهان روانه بازار مصرف میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چادگان با بیان اینکه امسال بیش از ۲۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به کشت پیاز اختصاص یافت که نسبت به پارسال ۳۵ درصد افزایش داشت گفت: متوسط تولید پیاز در هر هکتار ۸۰ تن است.
بختیار حاجتی افزود: پیاز شهرستان چادگان در دو نوع زرد و سفید و دارای ماده غذایی بالا و باکیفیت برای استفاده در سبد غذایی خانوار است که هرساله بر کشت این محصول افزوده میشود.
وی گفت: این محصول به روش نشایی در مزارع بخش مرکزی و چنارود کشت میشود، چون با این روش در کاشت بذر صرفهجویی شده و همچنین کاهش مصرف آب و کوتاه کردن زمان کاشت را نیز در بردارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چادگان با بیان اینکه قیمت پیاز اکنون کیلویی هزار و ۴۰۰ تومان از کشاورزان خریداری میشود گفت: نبود سردخانه برای نگهداری و انبار پیاز در فصل برداشت ، موجب میشود تا قیمت پیاز در فصل برداشت در پایینترین میزان خود باشد و این موجب ضرر کشاورزان و سود دلالان میشود.