اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
استان اصفهان با تولید ۱۳ هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی جایگاه سوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون امور باغبانی جهاد کشاورزی استان با اشاره به فعالیت ۷۶ بهره بردار قارچ در استان گفت: کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان به علت کم آب بر بودن مورد استقبال صاحبان واحدهای تولیدی قرار گرفت به طوری که در ده سال اخیر تعداد فعالان دو برابر شده است.
احمدرضا رییس زاده میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ را ۱۷ مترمکعب بیان کرد و افزود : علاوه بر تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد، اشتغالزایی دو هزار نفری واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، از مهمترین مزایای تولید قارچ خوراکی است.
وی استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ را از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در این استان دانست.
رییس زاده کشورهای کویت، اسپانیا، کرواسی، ایتالیا، عراق، مجارستان، آلمان، فرانسه وخلیج فارس را بازارهای صادراتی استان برشمرد و افزود: بر اساس آمار گمرک استان پارسال ۶۴ تن از این گمرک صادر شد، اما بیشتر صادرات استان از گمرک جنوب انجام شده که متاسفانه آماری در این زمینه ثبت نشده است.
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور
اصفهان،سومین قطب تولید قارچ کشور