تولید قارچ گانودرما در نجف آباد
قارچ گانودرما، اکسیری جادویی برای جسم و تن است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ تولید کننده این قارچ گفت: قارچ "گانودرما لوسیدوم" یا "قارچ جان افزا" از انواع قارچهای خوراکی یک ساله فوقالعاده پرخاصیت است که در قرنهای طولانی در طب سنتی چینی از میوه و ریشه آن برای درمان انواع دردها و بیماریها استفاده شده است.
مجید مقیمی افزود: تهیه این نوع قارج بعد از ایجاد بستر مناسب در سالنهای با تهویه و درجه دمای مناسب به صورت یک ماهه رشد میکند و متوسط برداشت در هر ماه ۵۰۰ کیلوگرم است.
وی گفت: این قارچ به صورت فراوری شده مانند عرقیجات، پودر و عصاره است.
تولید کننده این قارچ با اشاره به طریقه مصرف قارچ گانودرما افزود: بهترین روش مصرف قارچ گانودرما به صورت چای و دمنوش، هر روز صبح ناشتا و با معده خالی باید باشد.
قارچ گانودرما لوسیدوم حاوی بیش از ۴۰۰ ماده مغذی مختلف از جمله بتا گلوکان، استرولهای گیاهی، پلیساکارید و تری ترپنها، پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین A، ویتامینهای B، است C، ویتامین D و ویتامین E است.
تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد تولید قارچ گانودرما در نجف آباد