پخش زنده
امروز: -
پژوهشگران اصفهانی نخستین بار در کشور موفق به تولید و تجاری سازی سامانه ضدعفونی بسته های مواد غذایی شدند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیر عامل شرکت خرم الکتریک با اشاره به اینکه تا پیش از این در این واحد تولید سامانه مدیریت مصرف برق سیستم های سردخانه ای تولید می شد گفت : باتوجه به نیاز کشور خط تولید این واحد به تولید سامانه های ضدعفونی تغییر کرد .
حمیدرضا فقیری نژاد گفت : بسته های مواد غذایی در 30 ثانیه با میزان 10 پی پی ام کلر و 60 درجه دما درون محفظه می تواند به طور کامل عاری از باکتریهای گرم مثبت و منفی و قارچ ، انگل و میکروب ها شود .
وی با بیان اینکه صرفه جویی در مصرف آب مهمترین ویژگی دستگاه است افزود : برای هر بار ضدعفونی مواد غذایی فقط 100 سی سی آب لازم است و بخاری را که تبدیل به مایع می شود و میعان اتفاق می افتد به مخزن درون خود بر می گرداند .
فقیری نژاد با بیان اینکه برخی فروشندگان از این دستگاه درورودی مغازه های خود استفاده کرده اند افزود : با این اقدام سلامت مواد غذایی حاصل می شود و دستگاه بطور اتوماتیک و بدون دخالت دست بسته های مواد غذایی را ضدعفونی می کند .
حجازی مدیر ازمایشگاههای قارچ و انگل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم با تایید ویژگیهای این دستگاه گفت : بر اساس استانداردهای دنیا خواص ضدمیکروبی ، ضد قارچ و ضد انگل بر روی این دستگاه نشان داد می تواند بسته های مواد غذایی را ضدعفونی کند .