برداشت کنجد از سطح اراضی شهرستان کلات به روزهای پایانی خود رسیده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جهاد کشاورزی کلات گفت: کنجد از بیش از چهارهزار هکتار اراضی دیم این
وحید عطار افزود: اقلیم و آب و هوای مناسب برای کشت و کار این محصول باعث پیشرفت سطح زیر کشت به میزان 10تا15 درصد در هر سال شده است.
وی با اشاره به وجود چند کارگاه روغن کشی سنتی در کلات گفت:با توجه به حجم تولید کنجد شهرستان و نیز تکمیل زنجیره تولید، در صورت سرمایه گذاری در این حوزه و ایجاد کارگاه های فرآوری و بسته بندی، اشتغال زایی و درآمدزایی مناسبی ایجاد می شود.
عطار برداشت کنجد از مزارع کلات را در هر هکتار 300تا350 کیلوگرم ذکر کرد و گفت: با این حساب تولید روغن قابل استحصال در این شهرستان بالغ بر 500تُن است.