پخش زنده
امروز: -
ماهی فقط از فروشگاههای معتبر خریداری شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد، گفت: ماهی تازه حالت لغزنده و غیر جسبنده دارد و در اثر فشار با انگشت، سریع به حالت اولیه بر میگردد.
دکتر محمد سیاح افزود: آبشش ماهی تازه، تمیز، روشن، درخشان و بدون مایع چسبنده است. ماهی مانده، آبشش خشک و رنگ خاکستری تیره دارد.
او گفت:درخشنده و برجسته بودن چشم ماهی مهم در غیراین صورت ماهی کهنه است.
رییس دامپزشکی مشهد افزود:فلس ماهی براق، محکم و چسبیده به بدن ماهی است ولی وقتی ماهی مانده است فلس براقیت خود را از دست داده و به راحتی از پوست جدا میشود.
او گفت:ماهی تازه را حداکثر تا ۲ روز میتوان در یخچال و ۲ ماه در فریزر نگهداری وماهی یخ زده را به محض باز شدن یخ باید استفاده کرد.
سیاح گفت: با توجه به استقبال شهروندان از خرید ماهی تازه و منجمد و به منظور ایجاد اطمینان از سلامت آبزیان عرضه شده در فروشگاه ها و تغذیه سالم تر، در خصوص خرید و نگهداری ماهی رعایت توصیه های بهداشتی ضروری است.