از ارتقاء بهره وری تا زنجیره تولید اولویت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: اقتصادی کردن تولید، توسعه زیرساخت ها، عملی کردن دانش بنیان، گذر از کشاورزی سنتی ،ارتقاء بهره وری، زنجیره تولید محصولات کشاورزی از محورهای سیاست های این سازمان می باشد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در برنامه صف شبکه استانی دنا با بیان این که این استان از ظرفیتهای ویژهای در زمینه کشاورزی، باغبانی، شیلات، گیاهان دارویی و دامپروری برخوردار است، گفت: ۲۲۰ هزار هکتار سطح اراضی باغی و زراعی استان بوده که میزان تولید از این میزان اراضی سالانه بیش از یک میلیون تن است.
معتمدی با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی سرمایه گذاری، ارزش اقتصادی و تولید از اهمیت ویژهای برخوردار است بر شناسایی آسیبهای موجود و رفع آنها تاکید کرد و افزود: تولید مهمترین وظیفه محوله به جهاد کشاورزی است و اخیراً تولید و توزیع کالاهای اساسی نیز به این سازمان واگذار شد.
مدیرکل جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد در زمینه زیرساختهای کشاورزی با مشکل مواجه است عنوان کرد: دو سال پیش ۵۷ میلیارد تومان، پارسال ۱۵۰ میلیارد تومان و امسال هم ۲۱۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه عمران کشاورزی اعتبار جذب شد.
وی با اشاره به اینکه ۶ طرح بزرگ در بخش کشاورزی در این استان در دست اجرا بود، گفت: از این تعداد سه طرح تکمیل شد و سه طرح دیگر تا سال آینده تکمیل میشود.
معتمدی افزود: سد کوهبرد، آبرسانی به دشت بن لنده، آبرسانی به یک صدهکتار اراضی لوداب و سد ایلی آباد از مهمترین طرح های در دست اجرا در حوزه کشاورزی در استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه هزار و ۲۰۰ هکتار آبیاری تحت فشار در استان اجرا شد، گفت: هزار هکتار از اراضی استان نیز در اواسط سال آینده به آبیاری تحت فشار تجهیز میشود.
وی با بیان اینکه ۳۲ هکتار ظرفیت زیرساختهای گلخانه در استان آماده شد و از این میزان ۱۵ هکتار در مرکز استان است عنوان کرد: افزودن ۱۳۷ هکتار به ظرفیت زیرساختهای گلخانهای استان در دستور کار است و در اوایل سال آینده این گلخانه ها به مردم واگذار میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره به اینکه ۸ کارخانه در زمینه تولید، تهیه خوراک دام و آبزیان در استان سرمایه گذاری شد افزود: اولین کارخانه بهمن ماه امسال افتتاح میشود.
معتمدی با تاکید بر اینکه در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیل کهگیلویه و بویراحمد با مشکل مواجه است، گفت: برای رفع این مشکل ظرفیت سردخانهای استان که ۱۲ هزار تن بود برای بهبود این شرایط سرمایه گذاری ۳۶ هزار تن در دستور کار قرار گرفت و تا کنون ۱۰ هزار تن محقق شد.
وی با بیان اینکه سه زنجیره برای افزایش تولید در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی است گفت: این زنجیرهها شامل زنجیره مرغ، توسعه گیاهان دارویی و شیلات است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به پرداخت تسهیلات با هدف افزایش تولید و اشتغال در استان در زمینه کشاورزی، افزود: تا کنون ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخش کشاورزی تزریق شد.