پخش زنده
امروز: -
آخرین وضعیت طرح های عمرانی شهرستان لنده با حضور نماینده کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و برخی مسئولان استان بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستانهای کهکیلویه، چرام، بهمئی و لنده در مجلس شورای اسلامی به همراه جمعی از مدیران کل استانی از طرح عمرانی شهرستان لنده بازدید کردند
فرماندار شهرستان لنده در حاشیه این بازدید با اشاره به توسعه و پیشرفت شهرستان لنده گفت:در این سفر یکروزه، از آخرین وضعیت قطعه اول راه ارتباطی لنده ـ تراب که با مشارکت بنیاد علوی و راهداری استان بیش از ۸۵درصد پیشرفت کاری داشته و قطعه دوم به طول ۳ کیلومتر و نیم و با اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان که با پیشرفت ۶۰ درصدی همراه است در بخش موگرمون بازدید شد.
جلال دانش افزود: مخزن طرح آبیاری ۵۵۰ هکتاری دشت بن از طرح های مشترک جهاد کشاورزی و بنیاد علوی ویکی از طرح های پیشران دولت در جهش تولید است که زمینهای کشاورزی دشت بن، بنه بلوط وآبرزگه زیر آبیاری تحت فشار خواهد رفت و ۲۵۰نفر بصورت مستقیم و ۲۵۰ نفر دیگر بصورت غیر مستقیم اشتغال آفرینی دارد که در سال آینده به بهره برداری میرسد و میزان پیشرفت این طرح افزون بر ۶۰ درصد است.
در ادامه بازدید از پروژههای فعال این شهرستان، از جاده لنده به بهمئی که در حال بازگشایی است و بیمارستان لنده (که در سفر دوم دولت به استان بیش از ۱۰۰میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شد) نیز در این سفر یک روزه بازدید شد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژههای عمرانی و کشاورزی در سطح این شهرستان با روند پیشرفت کاری بسیار خوبی در حال انجام است که با بازدید میدانی این پروژهها در جهت تزریق اعتبار مناسب و کافی برای پیشرفت و اتمام و تکمیل آنها تلاش می کنیم.
مهندس روستا به دستگاههای زیر ساختی خصوصا راهداری استان تاکید کرد و افزود:باید طرح های نیمه تمام، از جمله پل وحدت آباد و پل روستای بنه علیاری تا قبل از فصل زمستان به اتمام برسد و دو یا سه دستگاه راهداری برای تسریع در پروژه راه ارتباطی لنده-به بهمئی در جهت تسریع و بازگشایی مسیرها و نقاط حادثه خیز و آسفالت این مسیر پر خطر در دستور کار دولت قرار گیرد.
در ادامه مدیرکل جهاد کشاورزی استان در بازدید از پروژه طرح جهش تولید دشت بن لنده که با مشارکت بنیاد علوی و جهاد کشاورزی در حال ساخت است گفت: این طرح با بهره وری از اراضی درجه دو و سه میتواند بیشترین بازدهی در تولیدات کشاورزی و باغداری داشته باشد.
معتمدی افزود:طرح دشت بن ۵۸۰ هکتار را زیر آب میبرد وبا خط انتقال بیش از ۳کیلومتر و استخر ۲هزار متر مکعب تاکنون ۳۱میلیارد تومان هزینه شد.
نیکبخت نماینده بنیاد علوی در شهرستان لنده با اشاره به اینکه بنیاد علوی در حوزههای مختلف عمرانی، فرهنگی، آموزشی و بهداشت و درمان در این شهرستان خدمات ارزندهای انجام داده است گفت:در اجرای طرح جهش تولید طرح دشت بن بیش از ۵۰۰هکتار از زمینهای کشاورزی زیر دست، دشت بن و بنه بلوط تحت پوشش آیباری نوین قرار میگیرد که تاکنون بیش از ۷و نیم میلیارد تومان بنیاد علوی بصورت مشارکتی هزینه کرده و جهاد کشاورزی ۶۰درصد کار را بر عهده دارد.