پخش زنده
امروز: -
رجایی گفت : این کشتارگاه ها در شهرهای دوگنبدان ، باشت، دهدشت، لیکک ، لنده و سی سخت هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دامپزشکی این استان در جلسه ساماندهی کشتارگاهای دام گفت: با توجه به اهمیت کشتارگاه های دام در تضمین سلامت و کیفیت گوشت و جلوگیری از انتقال احتمالی بیماریهای خطرناک دامی و مشترک بین انسان و دام باید به بحث کشتارگاها توجه ویژه ای شود.
رجایی با بیان اینکه تنها یک کشتارگاه صنعتی در استان وجود دارد افزود: از ۱۰۰ درصد گوشت مورد نیاز استان ۷۰ درصد در استان و۳۰ درصد در شهرستان اقلید تامین میشود.
معتمدی مدیرکل جهاد کشاورزی استان هم گفت: ۱۷ هزار تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید میشود که از این تعداد فقط ۹ هزار تن آن در کشتارگاهها ذبح میشود و دلیل آن هم وجود کشتارگاههای غیر مجاز در استان است.
محمدیان رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان هم در این جلسه گفت: سال گذشته ۴۵۸ راس و در سال جاری ۸۶۳ راس گوسفند قاچاق شده است که ۸۸ درصد نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم با اشاره به غیر قانونی بودن کشتار در منطقه تنگاری گفت: کشتارهای منطقه تنگاری بویراحمد طی یک ماه باید ساماندهی شود.
حاجی زاده با تاکید بر ساماندهی کشتارگاهها افزود: شهرداریها در بازده زمانی سه ماهه فرصت دارند از اعتباراتی که به آنها میدهیم کشتارگاهها را ساماندهی کنند اگر نمیتوانند برونسپاری و از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کنند.
وی اضافه کرد: تمامی شهرهای کوچک مکلف هستند در کشتارگاههای صنعتی شهرهای همجوار کشتار خود را انجام دهند.
حاجی زاده افزود: اداره کل دامپزشکی موظف است ظرف مدت یک ماهه کشتار در منطقه تنگاری را ساماندهی کند، ضمن اینکه جلسات کارگروه ساماندهی کشتارگاهها نیز باید هر ماه با هدف برطرف کردن مشکلات برگزار شود.