پخش زنده
امروز: -
این روزها، بوی رب خانگی از کوچه پس کوچه های شهر به مشام می رسد. مردم در حال تهیه چاشنی خوش رنگ سفره ها هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی تابستان، فصل پخت یک چاشنی خوشمزه و جذاب برای ایرانیان است. چاشنی ای که سفره ها را رنگین تر میکند و به غذاها مزه ای بهتر می بخشد.
خبرنگار صداوسیما به سراغ افرادی رفته که رب سنتی و خانگی تولید می کنند و البته که پخت رب، با کارها و مقدمات و زحمت هایی هم همراه است بنابراین، سود اقتصادی آن هم گوارای وجود آنهایی است که برای تهیه اش تلاش می کنند.
یکی از افرادی که به این کار مشغول است می گوید ماهانه سی میلیون تومان به دست می آورد.