آذربایجان غربی
افزایش 17 درصدی تولید گوجه فرنگی
امسال تولید گوجه فرنگی در آذربایجان غربی 17 درصد افزایش یافت .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزآذربایجان غربی ،مدیر جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت :امسال سطح زیر کشت این محصول در آذربایجان غربی 4 هزار هتکار بود
جلیلی با بیان اینکه امسال تولید گوجه فرنگی در آذربایجان غربی 17 درصد افزایش یافته است گفت :پیش بینی می شود 192 هزار گوجه فرنگی در استان برداشت شود
او گفت :در میان محصولات کشاورزی آذربایجان غربی مرغوبیت گوجه فرنگی آن به ویژه گوجه فرنگی شهر ارومیه زبانزد است و از اقصی نقاط کشور مشتریان خاص خود را دارد و حتی به کشورهای دیگر نیز صادر میشود.
این روزها مردم ارومیه با برداشت و خرید گوجهفرنگی آن هارا تبدیل به رب میکنند این فرآورده ارگانیک حاصل زحمت و هنر زنان و مردان این دیار است که کمک شایانی به اقتصاد و سلامت خانواده میکند.
مردم ارومیه به تهیه رب خانگی بیشتر از خرید نوع صنعتی آن اعتقاد دارند و تفاوتهای بسیاری را از حیث کیفیت، رنگ و بو بینشان قائلاند،آنها رب را به روش کاملاً سنتی روی آتش زغال و در دیگهای ترجیحاً مسی میپزند، اکثر خانوادههای ارومیه ای گوجه هارا شریکی میخرند و بعد از برپایی اجاق در باغ یا حیاط منزل رب را آماده و بین خود تقسیم میکنند.