پخش زنده
امروز: -
اگر حساسیتِ بهاره دارید برخی میوه ها هستند که این حساسیت را بیشتر می کند و نباید این میوهها را مصرف کنید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ اگر با فرا رسیدن بهار به سختی نفس میکشید، چشم هایتان قرمز شده و دچار اشک ریزی میشوید و یا از آبریزش بینی رنج میبرید بهتر است تغییراتی در برنامهی غذایی تان ایجاد کنید.
گوجه فرنگی
این سبزی خوش رنگ باعث بروز واکنشهای آلرژیک مانند خارش گلو، خشک شدن دهان یا ریزش اشک و خارش چشمها شود.
موز
این میوهی خندان، مغذی و مفید روی افرادی که نسبت به گردهی گیاهان حساسیت دارند تأثیر منفی میگذارد.
قارچها
قارچهای خوراکی (پسرعموهای کپک ها) باعث افزایش هیستامینها شده و فرد را به عطسه و دیگر علائم آلرژیک وا میدارد.
میوههای هسته دار و استوایی حساسیت زا
شما ممکن است به برخی از میوههای هسته دار مانند زردآلو، سیب، آلو، گیلاس، هلو، انگور، خربزه و انجیر حساسیت داشته باشید به علاوه برخی از میوههای استوایی مانند کیوی و آناناس میتواند حساسیت بهاره شما را تشدید کند..