پخش زنده
امروز: -
اسفناج دارای ویتامینهای آ، ب یک و ب دو و ویتامین ث و کلسیم و فسفر و پروتئین و قند و آهن و ید و بسیاری از املاح دیگر است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ اسفناج دارای طبیعت سرد و ضد یبوست و برای بیماری گواتر مفید است.
اسفناج پخته، سرفههای خشک و گرفتگی صدا را درمان میکند و برای آسم مفید است.
آب اسفناج اگر روی پوست بمالند خارش را از بین میبرد.
اسفناج مفید و سریع الهضم و برای جمیع امراض سینه و تبهای سنگین مفید است.
التهاب و تشنگی را فرو مینشاند و انرژی بدن را زیاد میکند و بعلاوه ضد سرطان است و گلبولهای قرمز خون را زیاد میکند.
به علت داشتن مواد مخصوص، اسفناج مسهلی ملایم است.
خوردن عصاره اسفناج خام نه تنها معده و روده را پاک و ضد عفونی میکند بلکه بدترین نوع سوء هاضمه را نیز در عرض چند روز به طور کلی برطرف میسازد.
ضماد خام اسفناج برای سرباز کردن دمل و درمان محل نیش زدگی زنبور مفید است.
اسفناج هورمونی به نام سکرتین دارد که باعث تراوش آنزیمهای مفید از لوزالمعده میشود و سبب هضم و جذب سریع مواد غذایی میشود.
ولی به علت داشتن اکسالات اسفناج برای مبتلایان به بیماری سنگ کیسه صفرا و ورم مفاصل ضرر دارد.