پخش زنده
امروز: -
دانه چیا یکی از بهترین و مفیدترین دانههای خوراکی و سرشار از فواید برای سلامتی انسان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، دانه چیا منبع عالی فیبر، آنتی اکسیدانها، کلسیم، منیزیم، زینک و فسفات است.
از نظر محتوای درشتمغذی، دانههای چیا حاوی کربوهیدرات، چربی، فیبر غذایی، پروتئین، مقادیر قابل توجهی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات فنلی بالایی هستند.
یکی از کاربردهای مهم دانۀ چیا، برای افزایش سلامت پوست است، به لطف آنتیاکسیدانهای موجود در آن، این دانهها باعث تسریع ترمیم پوست میشوند و به کاهش احتمال آسیب بیشتر کمک میکنند.
دانۀ چیا با رادیکالهای آزاد مبارزه میکند، به همین دلیل است که باید آنها را مصرف کنید تا به کاهش روند پیری سلولی و پاکسازی بدن کمک کند.
بیشتر مشکلات پوستی ناشی از نوعی التهاب در پوست هستند، اما باتوجه به اینکه دانۀ چیا خواص خنککننده دارد میتواند به تسکین التهاب و حفظ سلامت و آرامش کمک کند.
داشتن سد پوستی قوی برای محافظت از پوست در برابر عوامل خارجی و به حداقل رساندن احتمال بروز آکنه و آسیب UV بسیار مهم است، این دانههای کوچک سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و به تقویت این سد و محافظت از آن در برابر آسیبهای محیطی کمک میکنند.
یکی از مهمترین خواص دانۀ چیا برای پوست خاصیت درخشانکنندگی آن است، زیرا سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C، آهن و پتاسیم است و مصرف منظم آن میتواند به افزایش درخشندگی و کشسانی پوست کمک کند و باعث درخشش تمام پوست شود.
دانۀ چیا میتواند مقدار زیادی آب را در خود نگه دارد و بنابراین میتواند یک غذای بسیار آبرسان را به رژیم غذاییتان اضافه کند، آبرسانی کلیدِ حفظ سلامت پوست است و این دانه ریز میتواند برای آن بسیار مفید باشد.