پخش زنده
امروز: -
قند طبیعی نارگیل ممکن است به بهبود سلامت رگهای خونی و کنترل فشار خون بالا و به کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ فشار خون بالا و سفتی شریانی با افزایش سن دو عامل خطرساز در ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی هستند.
در یک تحقیق جدید، محققان اثر یک شیرینکننده طبیعی را بر فشار خون و سفتی شریانی در افراد میانسال و مسن بررسی کردند.
پودر شیره نارگیل که یک شیرینکننده طبیعی است سرشار از ویتامینهای B و C همچنین آهن، کلسیم و پتاسیم است.
پودر شیره نارگیل همچنین حاوی فلاونوئیدها و نیتراتها، ترکیباتی که به سلامت عروق خونی کمک میکنند و اینولین که یک فیبر محلول پریبیوتیک است به تنظیم سطح قند خون کمک میکند.
براساس تحقیقات متخصصان تغذیه با پودر شیره نارگیل نشانگرهای زیستی آنتیاکسیدانی را در بزرگسالان جوان افزایش میدهد.
محققان گفتند: اثرات کاهنده پودر شیره نارگیل بر فشار خون و سفتی شریان، شناختی را درباره پودر شیره نارگیل بهعنوان یک ماده غذایی جدید با خاصیت درمانی برای درمان اختلالات قلبی عروقی و بیماریهای مرتبط با افزایش سن فراهم میکند.