پخش زنده
امروز: -
تغذیه نامناسب و کم تحرکی دو عاملی هستند که موجب افزایش بیماریهای غیر واگیر شده اند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: کم تحرکی موجب اضافه وزن و به تبع آن افزایش بیماریهایی مثل دیابت، فشار خون و کبد چرب شده است.
حسین بیگلری با بیان اینکه پرهیز از مصرف غذاهای آماده، نوشابه و افزایش فعالیت بدنی را باید دردوران کودکی نهادینه کرد گفت: داشتن خواب مناسب، زندگی پویا، کاهش مدت زمان فعالیت در فضای مجازی و کاهش اضطراب و استرس برای جلوگیری از بیماریهایی نظیر دیابت، فشار خون و کبد چرب ضروری است.
وی همچنین استفاده از سبزی و میوه، حبوبات و غلات را برای جلوگیری از بروز چاقی مفید خواند و گفت: همه مردم بویژه افراد شاغل و دانش آموزان باید در روز ساعتی را برای تحرک اختصاص دهند.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین به مردم توصیه کرد تا اسفناج، عدس، آش و سوپ را به دلیل وجود مواد مغذی و ویتامین ها در برنامه غذایی خود قرار دهند.
وی گفت: به دلیل اینکه بسیاری از بیماری خود مطلع نیستند لازم است که افراد هر شش ماه برای انجام چکاپ به مراکز درمانی مراجعه کنند.