پخش زنده
امروز: -
به زنان باردار انگليسي توصیه شد برای زایمان، خودشان به بیمارستان بياييند، زیرا آمبولانس برای کمک به آنان وجود ندارد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ در حالی که حدود ۲۶ هزار نفر از خدمه آمبولانسها در انگلیس، در اعتراض به گرانی ها، کمبود دستمزدها و شرایط نامناسب شغلی، امروز اعتصاب کرده اند، به زنان باردار توصیه شد برای زایمان خود را به بیمارستان برسانند، زیرا آمبولانس برای کمک به آنان وجود ندارد.
به نقل از رسانههای انگلیس، در اعتصاب ۲۴ ساعته امروز، تا ۲۶ هزار و ۶۰۰ نفر از کارکنان آمبولانس در انگلیس، دست از کار کشیدند. این نخستین اعتصاب ۲۴ ساعته کارکنان آمبولانس در انگلیس است و هفته آینده، خدمه آمبولانسها بار دیگر به مدت ۲۴ ساعت اعتصاب خواهند کرد.
اتحادیه کارکنان آمبولانس در انگلیس اعلام کرده است فقط به درخواستهایی که به مرگ افراد مربوط باشد، پاسخ خواهد داد تا جان افراد به خطر نیفتد.
دولت انگلیس از مدتها پیش اعلام کرده بود نیروهای نظامی را آموزش میدهد تا جایگزین رانندگان اعتصابی آمبولانسها شوند و امروز صدها نیروی ارتش، آمبولانسها را میرانند.
تارنمای روزنامه ایندیپندنت نوشت به زنان بارداری که منتظر زایمانند توصیه شد شخصا به بیمارستان مراجعه کنند و در منزل نمانند، زیرا در پی اعتصاب خدمه امبولانس، تضمینی وجود ندارد که امروز آمبولانسی برای کمک به زنان زائو در منزل وجود داشته باشد و به همین علت، جان مادران و نوزادان در خطر خواهد بود.
دولت از مردم در انگلیس خواسته است در روزهای اعتصاب کارکنان امبولانس، در موارد بسیار ضروری با شماره تلفن اورژانس تماس بگیرند. همچنین به مردم توصیه شده است در روزهای اعتصاب خدمه آمبولانس، از اقدامات مخاطره آمیز همچون ورزشهای شدید، خودداری کنند.
روزنامه دیلی میرورهم نوشت براساس نتیجه نظرسنجی موسسه یو گوو (YouGov) در انگلیس، اعتصاب کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور، مورد حمایت مردم است. در گزارش این نظرسنجی آمده است دو سوم (۶۶ درصد) از مردم انگلیس از اعتصابیون حمایت میکنند و ۲۸ درصد با این اعتصابها مخالفند. درباره اعتصاب کارکنان امبولانسها نیز ۶۳ درصد مردم انگلیس، از این اعتصاب حمایت میکنند و ۳۱ درصد با آن مخالفند.
روزنامه گاردین نوشت در زمان اعتصاب خدمه آمبولانسها در انگلیس، فقط به مواردی که مرگ بیمار یا مصدوم در جریان باشد، رسدگی میشود. مقامات بهداشتی و درمانی از مردم خواسته اند امروز چهارشنبه و چهارشنبه هفته آینده که کارکنان آمبولانس اعتصاب میکنند، از فعالیتهای ماجراجویانه و ورزشهای شدید خودداری کنند تا به آمبولانس نیازمند نشوند. این روزنامه نوشت براساس مقررات سال ۲۰۱۷ در انگلیس، فعالیت آمبولانسها در چهار درجه قرار میگیرد.
در درجه ۱، آسیبها و بیماریهایی قرار میگیرند که جان فرد را به خطر میاندازند از جمله حمله قلبی و حساسیت (آلرژی)های شدید. در این موارد خدمه آمبولانسها سه پرسش مهم میپرسند: آیا فرد نفس میکشد؟ آیا به هوش است؟ و چه اتفاقی افتاده است؟ براساس مقررات موجود در انگلیس، آمبولانس باید در مدت ۷ دقیقه به فرد نیازمند برسد.
در درجه ۲، حوادث و بیمارها جدی اند، اما خطر جانی در بر ندارند همچون سکته ها، یا سوختگیهای بزرگ. آمبولانس باید در مدت ۱۸ دقیقه به این افراد برسد و کمکها آغاز شود. به منظور ارزیابی امکان سکته، در این موارد خدمه اورژانس میپرسند: آیا اگر فرد لبخند بزند، هر دو طرف دهانش برابرند؟ آیا فرد میتواند یک جمله به صورت عادی بگوید و آیا فرد میتواند دستش را بالاتر از سرش ببرد؟
در درجه ۳، مصدوم یا بیمار، مثلا فرد دچار شکم درد، دوران پایانی زمان بارداری، سوختگیهای خفیف و ابتلا به بیماری قند، دچار مشکلی جدی است. در این درجه، بیماران یا مصدومان ممکن است در منزل خودشان تحت درمان قرار گیرند و مطابق مقررات آمبولانس باید در ۹۰ درصد از موارد، در مدت ۱۲۰ دقیقه به کمک فرد برود.
درجه ۴، در این حالت بیماری یا صدمه به فرد، نیازمند رسیدگی فوری نیست مثلا فرد دچار اسهال و استفراغ است، عفونت ادراری یا کمر درد دارد. به شماری از افراد در این مرحله، توصیههای بهداشتی و درمانی تلفنی میشود یا وی به توصیه میشود به داروخانه یا پزشک محله مراجعه کنند. گهگاه به درخواست کننده کمک گفته میشود منتظر بماند، زیرا در صورت بدتر شدن وضعش، یک پرستار یا نیروی اورژانس با وی تماس خواهد گرفت. در ۹۰ درصد از مواردی که در این درجه نیازمند آمبولانس تشخیص داده شوند، در مدت ۱۸۰ دقیقه، آمبولانس به کمک فرد برود.