پخش زنده
امروز: -
موز سیاه شده دارای خواص بی نظیری است که نباید از مصرف آن غافل شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ موزهای ظاهرا خراب و سیاه شده بیش از موزهای سالم و زردرنگ خاصیت دارند.
برخی خواص این نوع موز
مبارزه با سرطان
نقاط سیاه روی موزهای سالم دارای نوعی پروتئین است که به کاهش رشد سلولهای سرطانی کمک میکند.
علاوه بر این موزمقدار زیادی فیبر دارد که برای حفظ سلامت بدن مفید است.
ضد فشار خون
موزهای لکه دار سیاه مملو از پتاسیم هستند که به طرز معجزه آسایی برای سلامت قلب موثر است. پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکند و در جلوگیری از سکته و حملات قلبی اثر زیادی دارد.
انرژی زا
موز یک میوه بسیار انرژی زا است، مقدار زیادی کربن و آب دارد وغنی از کالری است و پتاسیم موجود در آن قند خون را نیز تنظیم میکند.
درمان سوزش معده
موز در کاهش سوزش معده، حالت ترش کردن و رفلاکس موثر است. پتاسیم بالای موجود درآن حالت اسیدی معده را با افزایش سطح PH خون خنثی میکند.
موز سیاه شده؛ ضد اضطراب و افسردگی
موز حاوی ترکیب شیمیایی تریپتوفان است که به تقویت حافظه کمک میکند. علاوه بر این خوردن موز باعث تولید سروتونین میشود که باعث تقویت روحیه شده انسان را از حالت افسردگی در میآورد و این خاصیت در موزهای سیاه بیشتر است.
هضم کننده غذا
به دلیل میزان بالای فیبری که موز دارد، بسیار در هضم غذا موثر است. همچنین به دلیل داشتن پکتین (کربوهیدراتی محلول در آب که در برخی میوههای رسیده وجود دارد) موجب درست کار کردن سیستم گوارش میشود.
کاهش دهنده فشارهای روحی و عصبی
موز به دلیل غنی بودن از ویتامینهای گروه ب، میتواند بعضی از احساسات و حالات روحی و عصبی را مهار کند و همچنین به دلیل داشتن مقدار فراوان پتاسیم در کنترل قند خون که یکی از دلایل ایجاد استرس و حالات عصبی است، مفید میباشد.