پخش زنده
امروز: -
در این نوشتار به معرفی مواد غذایی پرداخته میشود که مصرف روزانه آنها احتمال ابتلای به سرطان را بیشتر میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ این مواد غذایی عبارتند از:
غذاهای کنسرو شده
بیسفنول یک ماده شیمیایی است که از تراکم فنل و استون تولید شده و به طور گسترده در صنایع غذایی استفاده میشود؛ این ترکیب شیمیایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.
نوشابه رژیمی
آسپارتام موجود در نوشابههای رژیمی منجر به مشکلات جدی برای سلامتی از جمله افزایش احتمال ابتلا به سرطان میشود.
هات داگ
این غذا سرشار از فسفات سدیم است و با کشتن سلولهای بدن احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد.