پخش زنده
امروز: -
بیش از ۱۱ هزار تن گوشت سفید، شش ماه امسال در شهرستان بابل تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: نیمه نخست امسال با جوجه ریزی ۶ میلیون و ۳۶ هزار و ۴۷۸ قطعه ای در واحدهای مرغداری گوشتی این شهرستان ۱۱ هزار و ۱۷ تن گوشت سفید، در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
علی گل زاده ارزش اقتصادی این مقدار تولید گوشت سفید را در این شهرستان ۶ هزارو ۶۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: شهرستان بابل دارای ۱۴۹ واحد مرغداری گوشتی فعال، ۱۱ واحد مرغ مادر گوشتی، ۲ واحد جوجه کشی و یک واحد مرغ تخم گذار است.
علی گل زاده تصریح کرد: اولویت خدمت رسانی و ارائه کلیه نهادهها به تمامی واحدهای مرغداری فعال با مرغداریهایی خواهد بود که در سامانه جوجه ریزی ثبت اطلاعات نموده اند.
وی افزود: کنترل و تنظیم جوجه ریزی و تولید مرغ، ایجاد نظم و ثبات در بازار و ساماندهی تولید، تعیین قیمت مناسب در طول سال و جلوگیری از ضرر و زیان مرغدار، یافتن بازار مناسب و مزیت نسبی برای توسعه صادرات، اقتصادی نمودن واحدهای تولید و افزایش درآمد مرغداران، استمرار تولید و توسعه پایدار در صنعت پرورش طیور، اصلاح ساختار تولید خدمت رسانی منظم و با برنامه ریزی و اطلاع رسانی و کنترل بیماریها و کاهش تلفات از مزایای ثبت نام در سامانه جوجه ریزی میباشد.
مدیر جهاد کشاورزی بابل خاطر نشان کرد: گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامینهاست، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف ازجمله فسفر، اسید امینه تریپتوفن، نیاسین، ویتامین B۶ و سلنیوم است که برای سلامتی انسان یک اهمیت ویژه و اساسی دارد.