پخش زنده
امروز: -
از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۱ هزار و ۳۰۰ تُن گوشت سفید در شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: با هدف امنیت غذایی و تامین پروتئین مورد نیاز جامعه، از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۱۱ هزار و ۳۲۲ تن گوشت سفید به ارزش بیش از ۴۴۱ میلیارد و ۵۶۹ میلیون ریال در واحدهای پرورش مرغ گوشتی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
سعیدی افزود: این میزان گوشت سفید، حاصل جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۹۱۷ قطعه جوجه (۵ ماه نخست امسال) در ۱۵۴ واحد تولیدی مرغداری گوشتی شهرستان جویبار بوده است.
گفتنی است؛ درحال حاضر ۱۶۴ واحد مرغ گوشتی (۷ درصد واحد مرغداری مازندران) در شهرستان جویبار فعالیت می کنند.