پخش زنده
امروز: -
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن از تولید و عرض ۷۰۰ تُن گوشت سفید تیر امسال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، عبدالله غلامپور با اشاره به جوجه ریزی ۱۱۸ هزار و ۸۰ قطعه ای در چهار واحد مرغداری شهرستان تنکابن گفت: تیر امسال ۷۰۰ تُن گوشت سفید آماده پُخت به ارزش اقتصادی ۳۸۵ میلیاردریال در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تنکابن با اشاره به فعالیت ۲۴ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۵۵۱ هزار قطعه(هر دوره) در این شهرستان، نقش کارشناسان این مدیریت در واحدهای مرغداری شهرستان در اطلاع رسانی و ارائه توصیههای فنی، آشنایی مرغداران و تولیدکنندگان با مسائل علمی تولید، جلوگیری از تلفات و کاهش هزینه تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و سودآوری و پایداری اشتغال مولد و تامین امنیت غذایی جامعه بسیار تاثیرگذار دانست.