پخش زنده
امروز: -
۹۹۰۰ تن گوشت سفید امسال در شهرستان نکا تولید شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی نکا از تولید ۹ هزار و ۹۰۰ تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ در مرغداریهای این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
سیدشبر موسوی با بیان اینکه شهرستان نکا دارای ۲۰۵ واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۹ هزار و ۹۰۰ تن مرغ گرم آماده طبخ در مرغداریهای این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.
وی افزود: تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان نکا ۲۰۵ واحد بوده و اخذ مجوز جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی برای همه مرغداران الزامی است و مرغداران موظف به مراجعه به تعاونی شهرستان و دریافت مجوز برای جوجه ریزی و ثبت اطلاعات هستند، با افزایش دوره پرورش مرغ از ۴۵ روز به بالاتر مصرف دان و هزینههای تولید نیز بیشتر میشود، بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.