پخش زنده
امروز: -
آخرین یافتههای پژوهشگران نشان میدهد که ترکیبات نیترات دار موجود در انواع سوسیس و کالباس احتمال ابتلا به سرطان روده را افزایش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ نمکهای نیترات دار نوعی افزودنی هستند که به طور گسترده در تولید انواع سوسیس و ژامبون به کار میروند تا ماندگاری این گوشتهای فراوری شده را افزایش دهند که باعث ابتلای بیشتر مصرف کنندگان به سرطان کولورکتال (روده) میشوند.
پژوهشگران ضمن سفارش به خودداری از مصرف این مواد غذایی، توصیه میکنند که شهروندان حداقل در پنج نوبت در طول روز انواع میوه و سبزی مصرف کنند.