پخش زنده
امروز: -
استاندار مرکزی: واقعی سازی نرخ ارز حوزه تولید، تجارت و مصرف را به صورت مثبت تحت تاثیر قرار می دهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛استاندار مرکزی گفت: اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی درسال ۹۷ غیرکارشناسی بود و واقعی سازی نرخ ارز حوزه تولید، تجارت و مصرف را به صورت مثبت تحت تاثیر قرار می دهد.
فرزاد مخلص الائمه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی گفت : ارز ۴۲۰۰ تومانی که در سال ۹۷ به کالاهای اساسی تخصیص داده شد ،اقدامی غیر کارشناسی و پرحاشیه بود که در شرایط تحریم و شرایط بد اقتصادی، بدترین بلا را برسر منابع کشور آورد.
استاندار مرکزی گفت : یارانه در تمام نقاط جهان بوسیله دولتها به تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و بخش تولید و مصرف تخصیص می یابد ولی در ایران یارانه زیادی به واردکنندگان داده شد.
مخلص الائمه افزود : سال گذشته ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار به ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص یافت و در صورت ادامه پیش بینی می شد ۲۵ میلیارد دلار باید به این بخش اختصاص می یافت که در صورت تامین این منابع
مالی نیز فشار زیادی به کشور و نظام وارد کرد.
استاندار بالاترین نرخ تورم در کشور را مربوط به سه تا چهار سال گذشته دانست و گفت: نظام و دولت با فداکاری به این نتیجه رسیدند که به جنگ این ساختار غلط اقتصادی بروند.
او ادامه داد: واقعی سازی نرخ ارز حوزه تولید، تجارت و مصرف را به صورت مثبت تحت تاثیر قرار داده و تولیدکنندگان و مصرف کنندگان از یارانه اختصاص یافته بهره مند می شوند.
استاندار مرکزی گفت : با تصمیم دولت مبلغی به عنوان یارانه به حساب یارانه بگیران واریز می شود که مبلغ ماه نخست قابل برداشت بوده و رقم ماه دوم در حساب بانکی یارانه بگیران واریز ولی قابل برداشت نخواهد بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار قطعه جوجه ریزی بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده از تاریخ نوزدهم اردیبهشت ماه تا بیست و دوم خردادماه در واحدهای مرغداری
استان انجام می شود.
صفری افزود: پیش بینی می شود با این میزان جوجه ریزی چهار هزار و ۸۲۰ تن گوشت مرغ در استان مرکزی تولید شود.
او گفت : روزانه ۱۷۳ تن گوشت مرغ با این میزان جوجه ریزی در استان مرکزی تولید می شود که بیش از نیاز استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود : با اعلام قیمت جدید مرغ پیش بینی می شود خرید این محصول در استان کاهش یابد که اقدامات لازم برای خرید مازاد این محصول توسط تعاون روستایی استان انجام
شده است.
صفری گفت: یک هزار تن شیر به صورت روزانه در استان مرکزی تولید می شود که مازاد مصرف این محصول توسط تعاون روستایی استان خریداری می شود.
او عدم ارایه روغن خام به کارخانههای تولید روغن را از جمله عوامل کاهش این محصول عنوان کرد و گفت: سهمیه روغن استان در فروردین ماه امسال یک هزار و ۹۳۶ تن بود و اکنون نیز ۷۴۰ تن روغن در استان تولید و آماده
توزیع است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: یک هزار و ۵۰۰ تن برج در استان موجود داریم و از نظر ذخیره سازی این محصول مشکلی در سطح استان وجود ندارد.
صفری گفت : ۲۰۰ تن شکر اکنون در استان مرکزی موجود بوده و یک هزار تن شکر نیز هم اکنون در حال حمل به استان است.