نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی:
هزینه در آموزش و پرورش سرمایه گذاری بلندمدت است
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: آموزش دستگاه مولد است و نباید دچار سیاست های اقتصادی انقباضی شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم به مناسبت هفته معلم در دیدار تعدادی از معلمان و مسئولان دستگاه تعلیم و تربیت استان با بیان اینکه هزینه در آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است گفت: هزینه در آموزش و پرورش در راستای ارتقای کیفیت، سرمایه گذاری بلندمدت و تمدن ساز است.
وی با تاکید اینکه باید معلمانی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم، افزود: یکی از اهداف کلان، راهبردی و حیاتی برای انقلاب اسلامی تربیت نسلی متناسب و هماهنگ با آموزه های اسلام و مکتب تشیع در کنار علوم جدید بوده است .
وی در این باره با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در تکریم شخصیت معلم تراز انقلاب گفت: برای داشتن کشوری غنی و سربلند و مردم فهیم و شجاع باید زیرساخت های اصلی جامعه درست شود و این زیر ساخت ها در نظام آموزشی و در دوران کودکی و نوجوانی درست میشود.
وی با اشاره به لزوم پاک دستی مدیران در همه عرصه ها اقتصادی و سیاسی گفت: نیاز اصلی آموزش و پرورش وجود معلمان پاک قلب و پاک اندیش است که خوبی ها را در ذهن کودکان نهادینه کنند و آموزه های ایرانی و اسلامی را در بین دانش آموزان ترویج دهند.
امام جمعه تبریز با تاکید بر اینکه تربیت نسلی متناسب و هماهنگ با آموزه های اسلام و مکتب تشیع از اهداف و راهبردهای نظام اسلامی است اضافه کرد: شکوفایی نظام آموزشی بر پایه آموزه های اسلام و انقلاب با نقش آفرینی معلمانی است که خود با تربیت اسلامی فعالان جبهه انقلاب پا به عرصه تعیلم و تربیت گذاشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با اشاره به اهمیت و جایگاه مدارس ابتدایی به لحاظ تاثیرپذیری کودکان از آموزه های دینی و تربیتی گفت : جامعه شناسان آموزش و پرورش را مهمترین نهاد دریک جامعه موفق میدانند چرا که جنبه های اعتقادی ، اجتماعی ، فکری و جسمانی زیرنظر این نهاد مهم شکل گیری و استخوان بندی میشود.
وی خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش ابر چالش نظام آموزشی است که باید با راهکارهای درست ، سنجیده و در راستای ارتقای انگیزه معلمان و کاهش مشکلات معیشتی آنها چاره اندیشی شود.
نماینده ولی فقیه در استان با تاکید بر اینکه معلمان باید به لحاظ علمی و فنی به روزترین افراد جامعه باشند ادامه داد : استفاده از ظرفیت جوانان و بهره گیری از تجارب افراد صلاحیت دار و بازنشسته و جانشین پروری و همتا سازی از دیگر مسائلی است که باید در دستگاه تعلیم و تربیت مورد توجه جدی قرار گیرد.
امام جمعه تبریز اجتناب از مدیریت ذره بینی در آموزش و پرورش را مورد تاکید قرار داد و گفت : نباید به کارهای جزیی سرگرم شد بلکه باید در سطح کلان تصمیم های بزرگ گرفت تا بهره وری زیر مجموعه نیز افزایش یابد و نباید کلیات را فدای جزییات کرد.
حجت الاسلام والمسلمین با ابراز خرسندی از خارج شدن سند 2030 از دستور کار و فراهم شدن مقدمات اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش افزود: نیاز اصلی آموزش و پرورش وجود معلمان پاک قلب و پاک اندیش است که خوبی ها را در ذهن کودکان نهادینه کنند و آموزه های ایرانی و اسلامی را در بین دانش آموزان ترویج دهند.
وی بر تقویت برنامه های تربیتی ، قرآن ، عترت ، نماز و حجاب و عفاف تاکید کرد و گفت : دوران شکل گیری شخصیت و روحیات کودکان در دوران ابتدایی است از این رو باید از همان سنین به مسائل تربیتی و آموزش آموزه های اسلامی از سوی معلمانان دلسوز مورد توجه قرار گیرد.