پخش زنده
امروز: -
سنت دنگ کوب تهیه آرد برنج با دستگاه قدیمی و سنتی دنگ سر است که در کارمزد سوادکوه همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، دنگ کوب وسیلهای است که در گذشته برای تبدیل نیم دانه به آرد از آن استفاده میشد.
این سنت در کارمزد سوادکوه، همچنان ادامه دارد. اهالی این روستا به خاطر کوهستانی بودن منطقه و دور بودن از شهر و مزیت آرد برنج دستی نسبت به آرد برنج با دستگاههای صنعتی ترجیح میدهند که آرد برنج از خاله خدیجه تهیه کنند و از کیفیت این آرد رضایت داشته و میگفتند این آرد برنج برای تهیه فرنی، حلوا و... طعم بهتری دارد.
گزارش از علیرضا ذاکری