پخش زنده
امروز: -
بیش از یک سوم مرگهای سرطانی بنا به گفته دانشمندان ناشی از تغذیه ناسالم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آنچه میخورید میتواند به شدت بر بسیاری از جنبههای سلامتی شما تأثیر بگذارد. مثلا خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان را بالا ببرد. تحقیقها نشان داده غذاهایی که میخوریم، تاثیر زیادی روی ابتلا یا پیشگری از سرطان دارد. بسیاری از غذاها حاوی ترکیبهای مفیدیاند که میتوانند به کاهش رشد سرطان کمک کنند.
اینکه مصرف کدام گروه از مواد غذایی برای سلامتی مضر یا مفید هستند، موضوعیست که علم مفصل به آن پرداخته است.
سیب، زنجبیل، چای سبز، بروکلی، اسفناج و کلم، ویتامین D موجود در ماهی، گوجهفرنگی، سیر، عدس، زردچوبه از جمله مواد غذایی هستند که برای بدن مفید هستند.
اما پژوهشگران مرکز جهانی تحقیقات سرطان، وابسته به سازمان جهانی بهداشت، نشانههای بارزی مبنی بر ارتباط میان مصرف شکر سفید، آرد سفید و گوشت قرمز با سرطان یافتهاند که توصیه شده از مصرف آن جلوگیری شود.