قصه مجوزها و دلسردی نخبگان
مدیر شرکت دانش بنیان: سختگیری سازمان غذا و دارو موجب شده تا تیم نخبه دانشگاه شریف در حوزه سلامت منحل شود و ضرر چهار میلیارد تومانی داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ مدیر شرکت دانشبنیان گفت: شرکتهای ما در حوزه استریل کردن اتاق عمل و پوششهای ضدعفونیکننده فعالیت میکرد ؛ این ضدعفونی کننده سطوح مجوز موقت را گرفت، اما برای دائمی شدن مجوز بین دستگاهها پاس کاری شد و به علت طولانی شدن زمان صدور مجوز دائمی، ضرر چهار میلیارد تومانی داشتیم و شرکت را منحل کردیم.
روح الله نجابت، عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه وزارت بهداشت به ویژه معاونت غذا و دارو، ضعیفترین عملکرد را در زمینه تسهیل مجوز کسب و کار داشته است، گفت: این وزارتخانه از ۱۱۲ مجوز ۳۱ مجوز را در سامانه صدور مجوز کسب و کار، نهایی کرده است.
مشاور رئیس سازمان غذا و دارو هم میگوید به دلیل اینکه دستگاه متولی کسب و کار خانگی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است ما فقط به این وزارت خانه پاسخ میدهیم. ساز و کار سازمان غذاودارو باعث شده تا فرصت حیات از کسب و کارهای نوپا گرفته شود.
تنها چند روز تا اجرای صدور مجوزهای الکترونیکی کسب و کار باقی مانده است، اما اینبار مجلس و قوه قضاییه پای کار هستند تا برای مدیرانی که به قانون تمکین نکنند محکومیتهای سنگین درنظر گیرند.
معاون دادستان کشور میگوید: چنانچه دستگاههایی که در موعد مقرر (یک سال بعد از لازم الاجرا شدن قانون) که ۱۸ اسفند ماه امسال است مجوزهای صادره کسب و کار را به صورت الکترونیکی در درگاه ملی مجوزهای کشور ارائه ندهند و یا شرط، مدرک و هزینه بیشتری از متقاضیان طلب کنند، مشمول مجازات تعیین شده در ماده ۶۰۰ قانون تعزیرات خواهند شد که در این ماده ۲ ماه تا یک سال حبس برای متخلفان در نظر گرفته شده است.
عضو ناظر مجلس بر هیات مقررات زدایی هم اضافه کرد: طبیعتا از ابزارهای نظارتی برای اتصال دستگاههای دولتی به درگاه ملی مجوزها استفاده میشود.