تقویت ارتباطات علمی میان دانشگاه مذاهب سنندج و اقلیم کردستان
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: افتخار میکنیم که قوم کرد بخشی از فرهنگ و تمدن ایران است و انتظار داریم شعبه دانشگاه مذاهب در سنندج ارتباطات علمی خود را با اقلیم کردستان عراق تقویت کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری که به استان کردستان سفر کرده است، روز چهارشنبه ضمن بازدید از بخشهای مختلف شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی در سنندج، در جمع اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه گفت: از مجموعه دانشگاه مذاهب اسلامی برای ارتقای شعبه کردستان تقدیر میکنیم و امیدواریم ظرفیت پذیرش این دانشگاه افزایش یابد.
وی افزود: انسان در روزگار جدید همواره باید به فکر ارتقای علم خویش باشد و طلب علم فریضهای بر هر فرد مسلمان است و دانشگاه مذاهب اسلامی را برای ایجاد پل بین فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی و تربیت دانشمندان مسلمان تشکیل داده ایم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: افتخاری است که در کردستان عزیز شاهد فعالیت شعبهای از دانشگاه مذاهب اسلامی هستیم، استانی که محفل علما و رشیدمردان و شیرزنانی است که برای حفاظت از آرمانهای والای انقلاب اسلامی جان خود را فدا کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: ما این منزلت کسب دانش را مرهون جان فشانی شهدای کردستان هستیم و در این استان شاهد همزیستی مسالمت آمیز پیروان مذهب تشیع و تسنن هستیم که کردستان از این لحاظ در کشور الگوست.
وی ادامه داد: افتخار میکنیم که قوم کرد بخشی از فرهنگ و تمدن ایران است و اتحاد مثال زدنی برای اهل سنت و اهل تشیع در کردستان وجود دارد.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: کردستان در صحنه جهاد، توسعه اقتصادی و گسترش عدالت همواره پیشرو بوده و جزو استانهایی است که در اقتدار ملی ایرانیان سهم ویژهای داشته و دارد.
حجت الاسلام والمسلمین شهریاری افزود: ما امروز سفری به کردستان داریم که در این سفر بنا داریم فرصتهایی را که در این استان برای توسعه علم و دانش و تقویت اتحاد بین مذاهب و اقوام کشور است، تقویت کنیم.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاه مذاهب شعبه کردستان ارتباط علمی خود را با اقلیم کردستان گسترش دهد و موجبات همکاری و تعامل با کردستان عراق بیشتر شود و نشان دهیم که ملتهای مسلمان میتوانند در کمال آرامش به توسعه روابط فرهنگی و اقتصادی بپردازند.
آقای عثمان یوسفی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی سنندج نیز در این نشست گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه سنندج پیرو منویات رهبر معظم انقلاب در سفر پر خیر و برکت شان به کردستان در سال ۸۸ شاهد پیگیری احداث دانشگاه مذاهب بودیم که از سال ۸۹ این دانشگاه شروع به کار کرده و هم اکنون در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجویان از سراسر کشور و اقلیم کردستان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی اعلام کرد: تاکنون در حوزه فقه شافعی ۹۶ نفر و فقه جعفری ۱۱۱ نفر فارغ التحصیل داشته ایم و ۳۷ نفر طلاب اهل سنت و اهل تشیع در مقطع کارشناسی ارشد پذیرش داشته ایم که ۲۶ نفر آنها فارغ التحصیل شده اند.
در ادامه این نشست نیز تعدادی از دانشجویان و اساتید دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه سنندج به بیان دغدغههای علمی، فرهنگی و اجتماعی خود پرداختند و از دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای حمایت از این دانشگاه تقدیر کرده و خواستار تقویت حمایتهای زیرساختی از این مرکز آموزشی شدند.