پخش زنده
امروز: -
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: حضور طولانی مدت آقای جهانگیری در یک شبکه اجتماعی با حضور نخبگان سیاسی و اعلام مواضعش؛ یک نوع اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری بود.
آقای وکیلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: اگرچه آقای جهانگیری در این گفتگو به نوعی از عملکرد و کارنامه دولت دفاع و به محدودیتها اشاره کرد، اما نحوه ورود و گاردی که در سخنانش گرفته بود، به نظر میرسد برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۲۸ خرداد است.
وی با بیان اینکه اینگونه حضور دولتمردان و مسئولان در شبکههای اجتماعی برای پاسخ به پرسشهای مردم مناسب است گفت: البته به نظر میرسد آقای جهانگیری و دولت خیلی و بسیار دیر وارد این گفتگوها شدند و طبیعی است که مردم از آن با توجه به نزدیک شدن به انتخابات تلقی انتخاباتی کنند.
مدیر مسئول روزنامه ابتکار ادامه داد: با توجه به حضور آقای جهانگیری در دولت بعنوان معاون اول آن هم به میزان ۸ سال، مردم عملکرد دولت را به پای آقای جهانگیری مینویسند، چرا که اگر او حتی از شرایط ناراضی بود و تصور این بود که کارها در اختیار آقای واعظی است، بالاخره جهانگیری خود در دولت حضور داشته است و اگر بگوییم در دولت وی اپوزیسیون و یا منزوی و محدود بوده است، برای مردم معنا ندارد و آقای جهانگیری باید به پرسشهای بسیاری از مردم در خصوص ارز ۴۲۰۰، صفهای مرغ و شرایط بوجود آمده فعلی پاسخ دهد.
آقای وکیلی افزود: در اتاق مجازی گفتگوی پریشب؛ اگرچه شاید نخبگان حاضر در آن جا پس از شنیدن سخنان جهانگیری، وی را از نظر سیاسی از بخش سی سی یو به بخش بستری منتقل کرده باشند، اما واقعیت این است که لزوما همه نخبههای سیاسی در آن اتاق زندگی شان همانند مردم نیست و مردم ممکن است تصور دیگری درباره این موضوع داشته باشند و جایگاه فعلی جهانگیری را از سی سی یو به بخش منتقل نکنند.
وی در ادامه گفت: حضور سه ساعت و نیمه آقای جهانگیری در اتاق مجازی گفتگو و نحوه ورودش و همچنین سوالهایی که به نظر میرسد به صورت مهندسی از قبل طراحی کرده بودند که چه کسانی و چگونه بپرسند، حاکی از برنامه حضور آقای جهانگیری در انتخابات ۲۸ خرداد دارد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: طی امروز و فردا نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان درباره گزینههای انتخاباتی بررسیهای مهمی دارد و اتفاقا آقای جهانگیری با سخنان پریشب خود خواست وزن خود را در بررسی نامزدها در نهاد اجماع ساز سنگین کند؛ بنابراین به نظر میرسد یک پای فینال نامزدها در اصلاح طلبان آقای جهانگیری خواهد بود.
آقای وکیلی یادآور شد: در سال ۹۲ پیشنهاد کردم که آقای جهانگیری در دولت نباشد، تا اقدامات مجموع دولت به نام وی تمام نشود و در شرایط کنونی اهمیت این موضوع بیشتر مشخص میشود؛ اما امروز کسانی که به دولت نزدیک هستند و قصد نامزدی دارند کار بسیار سختی در پیش دارند به ویژه اینکه نظرسنجیهای انتخاباتی درباره آقای جهانگیری نشان میدهد که مردم عصبانی هستند.
وی با ابراز تاسف از فضای سرد انتخابات پیش رو کمتر از دو ماه مانده به آن گفت: امیدواریم جریانهای سیاسی هرچه زودتر گزینههای خود را وارد میدان کرده و آنها را به دقیقه نود موکول نکنند تا شاهد فضای گرم و رقابت پرشوری میان نامزدها باشیم.