ارده ، تسکین بخش دردها
ارده غذای مناسب در فصل زمستان و تسیکن بخش درد است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، ارده نام نوعی غذاست که از کنجد کوبیده شده به دست میآید.

به گفته متخصصان ارده فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و به عبارتی صددرصد طبیعی و در واقع مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد.
از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده میشود و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است.
به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلواارده در وعده صبحانه، علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظه شان هم میشود.
بیشتر بخوانید : تولید حلوا کشی سنتی بهبهان +فیلم
مصرف ارده از جمله خوردنیها زمستانه در خوزستان میباشد و غذاهای سنتی مثل شله ارده و آش ارده از آن پخته و مصرف میشود.