حضرت امام جعفر صادق(ع) میفرمایند: انار را با پردههای وسط آن بخورید تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.
فواید سلامت مصرف انارتقویت سیستم ایمنی
ضد پیریانار به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکندو به کاهش چین و چروکهای پوست کمک میکند و در نتیجه نشانههای افزایش سن و پیری را محدود میکند.
ضد افسردگیروغن انار میتواند احساس خوشایندی را در انسان شکل دهد و همچنین موجب آرامش ذهن شود.
حفظ سلامت پوستمصرف این میوه به بازسازی پوست آسیب دیده کمک میکند. از این رو، انار برای درمان درماتیتها و تسکین آکنه مناسب است.
حفظ سلامت موویتامینهای موجود در انار به تقویت موی سر کمک میکنند همچنین مصرف این میوه میتواند به درخشش مو کمک کند.
پیشگیری از بیماری قلبی، عروقیانار میتواند به پیشگیری از تشکیل پلاک در دیواره رگهای خونی کمک کند. از این رو، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی کاهش مییابد و احتمال مواجهه با مواردی مانند سکته مغزی یا حمله قلبی کمتر میشود.
پیشگیری از دیابتانار به کاهش قند خون کمک میکند. در نتیجه، این میوه میتواند درمانی طبیعی برای بیماران مبتلا به دیابت باشد.
کاهش فشار خون
حفظ سطوح کلسترولاسید پونیسیک موجود در انار به عنوان یک کاهنده کلسترول بد خون (LDL) و تری گلیسیرید عمل میکند. افزون بر این، این ماده تولید کلسترول خوب (HDL) را تحریک میکند.
کاهش وزنبرخی افراد انار را به واسطه فواید آن در زمینه کاهش وزن مصرف میکنند. انار به تسریع آهنگ سوخت و ساز و چربی سوزی در بدن کمک میکند.
بهبود دستگاه گوارشویتامین B موجود در انار به افزایش سوخت و ساز بدن کمک میکند. بر همین اساس، مصرف این میوه کارایی دستگاه گوارش را بهبود میبخشد.
تسکین اسهالدیگرفواید شگفت انگیز انار۱
-
اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود، رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم میشود.رنگ صورت را شاداب میکند.
۲- کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد میکنند، از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده کنند. (۱۰ گرم در ۲۵۰ سیسی آب)
۳-
خوردن انار، غم و اندوه را از بین میبرد.۴- برای رفع درد سینه یا سرفه خشک، سر انار را سوراخ کرده، سپس روغن بادام شیرین داخل آن ریخته و روی آتش بگذارند تا روغن جذب شودو بخورید.
۵- انار شیرین، سرفه را تسکین میدهد و صدا را باز میکند.
۶-
کسانی که بیماری قند دارند، از انار استفاده کنند.۷- خوردن انار شیرین برای کسانی که لاغر هستند، مفید است.
۸- انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند، مفید است؛ یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.
۹-
انار شیرین، خارشهای بدن را تسکین ومقوی معده و کبد است.۱۰- خوردن انار ترش برای کسانی که زخم معده دارند، ممنوع است. زیادهروی در مصرف انار ترش، امکان بیماری زخم معده را بهوجود میآورد.
۱۱
- برای درمان زخمهای دهان، روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه دارید و مزمزه کنید.
۱۲- برای درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها، آب انار ترش را بجوشانید تا غلیظ شود، سپس با عسل، مخلوط کنید و روی آنها بمالید.
۱۳-
رب انار، مقوی بدن و چاق کننده است.۱۴- اگر خانمهای باردار در دوران بارداری، رب انار بخورند، ویار آنها از بین میرود.
۱۵- دم کرده برگ انار، میگرن را برطرف میکند. عصر و آخر شب، یک لیوان میل شود.
۱۶- از ترکیب گلهای له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده میشود.
۱۷-
عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. به صورت ضماد با احتیاط مصرف شود.۱۸- کسانی که میخواهند نوزادی زیبا داشته باشند، در دوران بارداری، در فواصل غذا و ظهر و شب، انار بخورند.
۱۹- انار برای صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.
۲۰-
جوشانده گل انار، درمان کننده خونریزی لثه است.۲۱- پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.
۲۲- اگر آب انار را با شکر و نشاسته و صمغ عربی و روغن بادام، جوشانده و نیم گرم میل شود، بازکننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.
۲۳-
دفع کننده ضرر دخانیات است.۲۴- اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند، خارش را برطرف میکند.