صد دانه یاقوت، دسته به دسته
آب انار سالمترین آب میوه
انار برای جلوگیری و درمان طبیعی از التهاب و کلسترول بالا گرفته تا فشار خون بالا و قند خون موثر و مفید است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مطالعات نشان داده اند آب میوه تهیه شده از دانههای سرخ انار، یک نیروگاه آنتی اکسیدانی است.
آب دانههای انار حاوی پلی فنول و ترکیبات دیگری است که اثرات ضد التهابی در سرطان پروستات، سرطان ریه، سرطان سینه و سرطانهای دیگر همراه دارد.
انار مانع از گسترش سلولهای سرطانی، جلوگیری از التهاب، سه جنبه مهم و حیاتی در مبارزه موفقیت آمیز در برابر هرگونه سرطان در بدن میشود.
یک مطالعه دیگر نشان داد که آب انار تکثیر سلولی سرطان پروستات در آزمایشگاه را تضعیف کردهاست و تاثیر بسیار خوبی بر کاهش فشار خون بالا وسلامت قلب دارد.
آب حاصل از دانههای انار با کاهش التهاب غضروف میتواند نقش محافظتی در این زمینه داشته باشد.
محققان معتقدند نوشیدن آب انار میتواند در بهبود حافظه و مبارزه با بیماری آلزایمر مفید باشد و فعالیت آنتی اکسیدانی آب انار نسبت به چای سبز سه برابر بیشتر است.
مصرف یک الی یک و نیم فنجان آب انار در هر روز یک مقدار مطمئن و سالم برای اکثر افراد است.
انار یا آب انار تازه به مدت پنج روز در یخچال نگهداری میشود. اگر شما نمیتوانید آب انار را ظرف پنج روز مصرف کنید، میتوانید آن را منجمد کنید تا طعم و رنگ خود را حفظ کند.