؛بنابر اعلام ستاد تنظیم بازار استان اصفهان، قیمت هر کیلوگرم مرغ ۲۱ هزارو ۵۰۰ تومان، تخم مرغ ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان و شیرخام با سه و دو دهم درصد چربی، چهارهزارو ۵۰۰ تومان در دامداری همچنین شیر بطری یک لیتری کم چرب (۵/۱ درصد) هفت هزار و ۱۰۰ تومان ونیم چرب (۲ درصد) ۷۵۰۰ تومان است.
هر گونه افزایش قیمت فروش این محصولات تخلف است و هم استانیها میتوانند گران فروشی اجناس را به سامانه تلفنی ۱۲۴ اطلاع دهند.
استان اصفهان دارای دو هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بستهبندی و فرآوردههای خام دامی است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: نهادههای موردنیاز تولیدکنندگان این محصولات باید با ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی در اختیارشان قرار گیرد.
حسین ایراندوست افزود: گوشت گوسفند، گاو و شترمرغ، بدون نظام قیمتگذاری و با نرخ تمام شده به بازار عرضه میشود، اما رصد، نظارت و کنترل دقیق تولید و توزیع آن از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی است.
وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت گوشت قرمز ناشی از جو روانی بازار است و بطور قطع با ساماندهی بازار نهادههای دامی و توزیع نهادههای یارانهای، در روزهای آینده کاهش مییابد.
استان اصفهان با هزار و ۸۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۶ و نیم میلیون قطعه در هر دوره و تولید سالانه ۲۰۵ هزار تُن طیور، رتبه دوم کشور در تولید گوشت مرغ را به خود اختصاص داده است.
همچنین سالانه افزون بر یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن شیرخام در استان اصفهان تولید میشود و این استان رتبه نخست در زمینه تولید شیر به ازای هر رأس گاو شیری را دارد.
میانگین سالانه مصرف شیر با سرانه تولید بیش از ۲۲۸ لیتر وسرانه مصرف ۷۰ لیتر به ازای هر نفر در استان اصفهان است.
سالانه ۱۰۵ هزارتن انواع تخم مرغ نیز در ۲۲۷ واحد مرغ تخم گذار استان اصفهان دومین تولید کننده در کشور پس از تهران تولید و روزانه بازار میشود.