از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟
میوهها و سبزیهای تیرهتر ، آنتیاکسیدانهای بیشتری دارند.
به گزارش گروه علمی – فرهنگی
خبرگزاری صدا وسیما مرکز زنجان ؛ احمدی، کارشناس تغذیه میگوید: این میوهها موجب کاهش خطر ابتلا به سرطان، محافظت از بدن در مقابل بیماریهای قلبی، موثر در کنترل فشار خون، کاهش کلسترول بد خون و تقویت بافت مفصلی هستند.
میوههای قرمز، حجم بسیار بالایی از فیبر غذایی، انواع آنتیاکسیدانها، ویتامین A، پکتین، ویتامین C، پتاسیم، ویتامینهای، منیزیم و منگنز را در خود جای دادهاند.
سیب قرمز
این میوه سرشار از پکتین است، نوعی فیبر محلول که با اتصال به کلسترول بد خون آن را از بدن خارج میکند و فلاونوئیدهای موجود در آن با مقابله با رادیکالهای آزاد دیواره شریانی به سلامت قلب کمک میکنند.
هندوانه
هندوانه از میوههای آب دار که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد.
هندوانه حاوی لیکوپن است که با کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. این میوه با برخی سرطانها به خصوص سرطان پروستات مقابله کرده و دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهد.
هندوانه عملکرد رگهای خونی را بهبود بخشیده، خطر سکته مغزی را کاهش میدهد، به آب رسانی بدن کمک کرده و برای سلامت پوست و مو مفید میباشد.
انار
این میوه خاصیت ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد، خطر ابتلا به سرطان پروستات و سینه را کاهش میدهد، برای کاهش فشار خون و بهبود حافظه مفید است و به کاهش درد مفاصل و آرتریت کمک میکند.
میوههای قرمز رنگ، همچون توتفرنگی، شاهتوت، تمشک، گیلاس، انار و انگور سیاه خواص شان مدیون رنگ شان است. این رنگ و در واقع میوهها و سبزیجات قرمزرنگ علاوه بر این که افزایش دهنده اشتها هستند، برای افراد کم خون و افرادی که کمبود آهن دارند بسیار مناسب است.
مواد غذایی قرمز رنگ، بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید، و تقویتکنندهی روده و کبد است.
در آستانه شب یلدا، ایرانیان این مباحث علمی را در شب نشینیها و شب چرهها مدنظر قرار داده اند و انار وهندوانه ولبو و سیب از جمله میوههای یلدایی پر طرفدار محسوب میشود.
از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟ از خاصیت میوههای قرمز چه میدانید؟